Odigran Travnjak Classic 2018

posted in: Novosti, Turniri | 0

I ove godine u subotu 09.06., po četvrti put, na našem Klubu održan je Travnjak Classic, humanitarni turnir za Udrugu Krijesnica. Mečevi su bili revijalnog karaktera ali su ipak izlučili i pobjednike. (1. Nenad Jakšić 2.Goran Kovačić 3.Kenan Mačkić). Čestitke pobjednicima!!
U pauzi smo imali čast da su nas posjetili i počastili vrhunskim tenisom naši tenisači, mlade nade hrvatskog tenisa, Domagoj Bilješko i Karlo Suevich, te ATP igrači Marin i Tomislav Draganja.
Na turniru je prikupljeno 3700,00 kn koje su donirane Udruzi Krijesnica. Svi sudionici turnira na poklon su dobili novu majicu za čiji dizajn je zaslužna Iveta Ermakora. Predstavnica Krijesnica ove godine je bila volonterka Maja Dukić koja je i sama sa 19 godina preboljela malignu bolest.
Ovim putem zahvaljujemo našim prijateljima i sponzorima koji su nas podržali u ovoj lijepoj priči i nadamo se da će nas pratiti i iduće godine.
To su : Grad Zagreb, Raftrek adventure travel, Ski škola Sljeme, Vertebra Fizio, Pip d.o.o., Njuškalo, Mrkvica domaći proizvodi, Nestle Nesscaffe, Hidra izotoničko piće, Pacific Hrvatska.
Hvala svim igračima koji su se odazvali i uveličali naš najvažniji turnir sezone. Vidimo se ponovo iduće godine. 🙂

 
Sljedeći turnir u najavi je PACIFIC OPEN 2018 – Turnir parova.