Youth Movement Power („Snaga djece u pokretu“) je međunarodni sportsko-zdravstveni projekt koji se već šestu godinu uzastopce održava u Istri. Osnivač projekta je Health Life Academy dok je Teniski Klub Travnjak organizator teniskog dijela turnira. Tijekom četiri dana natjecanja u Rovinju, Poreču i Puli ovaj događaj okupit će se više od tri tisuće natjecatelja u dobi od 9 do 17 godina.  Stotinu i dvadeset dječjih nogometnih i rukometnih ekipa prošle je godine došlo iz sedam zemalja: Austrije, Bosne i Hercegovine, Italije, Njemačke, Mađarske, Slovenije i Hrvatske.  Ove godine će se brojnim rukometašima i nogometašima po prvi puta pridružiti i mladi tenisači. Za mjesto održavanja teniskog dijela turnira odabran je Rovinj, grad prijatelj djece.  Croatia Trophy 2019. održati će se od 16. do 20.04.2019. godine.  Teniski dio turnira održati će se 17. i 18.04.2019. godine.

Misija međunarodnog sportsko-zdravstvenog projekta „Snaga djece u pokretu“ je poticanje djece i mladih u dobi od 9 do 17 godina na svakodnevno kretanje, sportske aktivnosti i usvajanje zdravog životnog stila, a njegovi ciljevi su druženje i stvaranje novih prijateljstava djece iz Europe i svijeta, kroz Fair Play u sportskom natjecanju; povećanja razine svakodnevne tjelesne aktivnosti srednjeg intenziteta kod djece i mladih na minimum 60 minuta dnevno (prema preporuci Svjetske zdravstvene organizacije -WHO); usvajanje zdravih prehrambenih navika u cilju prevencije pretilosti, dijabetesa i brojnih ozbiljnih bolesti u starijoj životnoj dobi.

U sklopu projekta svake se godine održava simpozij. Tako je primjerice 2018. održan simpozij na temu “Integriranje djece s teškoćama u razvoju u sport te uloga roditelja, odgojitelja, trenera i stručnih suradnika”. Izlaganja su držali prof. Višnja Popović, ravnateljica Škole za odgoj i obrazovanje – Pula i prof. Borivoja Gačeše, trenera i direktor rukometnog kluba za djecu s teškoćama u razvoju Handball Specials Wien iz Austrije. Ove je godine tema simpozija “Edukacija trenera roditelja i stručnih suradnika za rad s djecom s poteškoćama u razvoju“.