Tenis je sport za cijeli život. Istraživanja su pokazala da igrači tenisa u srednjim godinama imaju znatno bolji zdravstveni profil nego generalna populacija. Igranje tenisa ima brojne dobrobiti za Vaše fizičko i mentalno zdravlje a samo neke od njih su:

  • povećanje aerobnih sposonosti
  • snizuje krvni tlak i okucaje srca u mirovanju
  • pomaže u povečanju gustoće kostiju
  • poboljšava metaboličke funkcije organizma
  • povećava mišićnu masu, snagu i fleksibilnost
  • povećava brzinu reakcije
  • poboljšava koordinaciju

Ali ako i sve to nije dovoljno ….. Tenis je izuzetno zabavan i društven sport za sve generacije pa vas pozivamo da sami probate.

ŠKOLA TENISA ZA ODRASLE (GRUPNI TRENINZI)

Naše grupe prilagođene su razini teniskog znanja polaznika.   Svaki trening sastoji se od zagrijavanja, tehničkog, kondicijskog  i taktičkog dijela.  Grupni treninzi generalno su nižeg intenziteta od individualnih poduka.  Treniranjem u grupi polaznici se susreću sa igraćima vrlo različitih tehnika, a osim toga ostane i  pokoja kuna za u džepu. 🙂  Treninramo u grupama od 2 do 5 igrača.

Početnici:  Kod polaznika koji tek počinju sa igranjem tenisa najviše radimo na pravilnoj tehničkoj izvedbi osnovnih udaraca (forehand, backhand, servis, volej i retern) i pravilnoj tehnici kretanja.   Uz pravilnu tehniku udaraca i kretanja (footwork) polaznici vrlo brzo mogu početi kontrolirati udarce a time i uživati u tenisu.   S obzirom da je taktika jedan od najvažnijih segmenata igre, kroz odigravanje poena na treningu, polaznike učimo osnovne taktike u tenisu.

Srednji rang: Ovdje radimo sa polaznicima koji žele unaprijediti tehniku i konzistenciju svojih udaraca.  U ovim grupama su polaznici koji već dobro vladaju tehnikom udaraca i mogu odigrati više od 10 izmjena sa osnovne linije a volej i servis im je na više od 60% točnosti.   Ovi treninzi su i intenzivniji pa je potrebna bolja kondicijska priprema polaznika.

Kombinacijom grupnih i individualnih treninga postižu se najbolji rezultati.

Za termine treninga molimo kontaktirati trenera ili nam pošaljite upit.

INDIVIDUALNI TRENINZI

Sa naprednim polaznicima ali i sa svima koji žele treninge posebno pripremljene samo za njih radimo individualno.  Individualni treninzi nude puno veću mogućnost napredovanja, pogotovo kod polaznika koji se žele natjecateljski baviti tenisom.  Također, fleksibilnost kod dogovaranja termina je puno veća.

KARDIO TENIS

Kardio tenis je “cross-over” fitnes i tenis program. Ovo je zabavni grupni intervalni trening koji kombinira udarace i pokrete iz tenisa sa intenzivnim kardio treningom. Cilj treninga je zabava, sagorijevanje kalorija i usavršavanje tehnike tenisa, a postistizanje utegnutog tijela je samo dodatan bonus.


Za sve one koji odluče provjeriti naučeno organiziramo:


REKREATIVNE KLUPSKE TURNIRE

Za naše polaznike organiziramo posebne turnire koji se ne igraju na ispadanje i kod kojih je cilj da igraći dobiju iskustvo igranja meča (pritisak igranja za poene) i odigraju što veći broj mečeva protiv različitih protivnika.  Igra se kružno na određeni broj dobivenih gemova.  Turniri mogu biti single ili parovi.

REKREATIVNU LIGU

Više o ligi možete pročitati ovdje.


CIJENE: