Teniski klub TRAVNJAK, osnovan je 2014. godine. Klub je osnovala mlada ekipa entuzijasta i zaljubljenika u tenis. Poželjeli smo osnovati Klub na kojem će svi biti dobrodošli i u kojem će se svi osjećati ugodno. Naglasak smo stavili na kvalitetu naših terena, urednost kluba i različitost u programima koje nudimo.

2016. godine u našem klubu dolazi do dosada najvažnije prekretnice.  Krenuvši u nepoznato, sa malom grupom djece sa poremećajem iz spektra autizma (PSA), njih pet najhrabrijih, i nas troje koji smo do tad  o autizmu znali vrlo malo, naš Klub se otisnuo u novu avanturu nazvanu, simbolično, #TenisBezGranica.

I zaista, kod nas tenis nema granica, nema barijera, nitko nije čudan i u svakome vidimo njegov potencijal.

Kroz tri godine smo sa našom djecom prošli i naučili izuzetno puno o problematici na koju nailaze osobe sa PSA, svaki naš trening je ujedno i novi izazov, a trenutak kad netko jedva čeka izaći na teren za nas je onaj “feel” good” osjećaj na kraju dana.  Dodatno smo se educirali, puno čitali i puno učili i još uvijek učimo.

U travnju 2019. godine pokrenuli smo naš drugi program pod nazivom #TKTAutismFitness.

Više o svim našim programima možete pročitati na posebnoj web stranici:  https://sport4autism.net/

Naš Klub je također mjesto na kojem potićemo zajedništvo pa tako od 2015. godine jednom godišnje organiziramo i humanitarni turnir, Travnjak Classic, a sredstva doniramo udruzi Krijesnice, uz slogan #ZajednoSmoJači.

Uz sve navedeno TK Travnjak je i prekrasan teniski klub sa “domaćom” atmosferom.  Nudimo sve ono što teniski klub mora imati: od  vrhunskih terena, špananja reketa, vrhunske rasvjete po ITF standardima, ugodnog osoblja itd.

Veselimo se vašem dolasku, naša vrata otvorena su svima.

Članstvo u klubu nije obavezno.

kako do nas