Travnjak Classic je HUMANITARNI TURNIR sa tradicijom započetom još 2015. godine. Ove godine održat će se po peti put. Cilj turnira je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Udruzi Krijesnica, te promocija ovog predivnog sporta u našoj zajednici. S obzirom da vjerujemo da se puno toga dobrog može napraviti ako se okupe dobri ljudi, koristimo mogućnost da vas sve okupimo na jednom mjestu i zajedno napravimo malo ali važno dobro djelo. Udruga Krijesnica pomaže djeci i obiteljima suočenim sa malignim bolestima na brojne načine, a samo neki od njih su: besplatni smještaj obiteljima koje dolaze na liječenje u Zagreb, edukacija, pomoć i podrška, ljetni kamp u Fužinama za male borce…Donacijom želimo pomoći svima onima kojima je na žalost pomoć ove Udruge prijeko potrebna. Zahvaljujemo Vam se unaprijed na sudjelovanju. Pomozimo Krijesnicama da i dalje svijetle.

Datum: 15.6.2019.
Kotizacija: 100kn ili više (donacija)
Tereni: 2 zemljana terena
Kategorija: Parovi / Mješoviti parovi / Egzibicijski
Prijava: 12.6. do 12h
email: tc.travno@gmail.com
tel: 091-9079-186
Raspored igranja: Subota 15.6, prema rasporedu organizatora.

Nagrade: Za osvajanje nagrade na ovom turniru potrebno je samo malo sreće jer ćemo nagrade sponzora podijeliti kroz izvlačenje TOMBOLE.
Bodovanje: NE boduje se.
 
Igranje: Igrati će se prema rasporedu koji odredi organizator. Subota od 9-22h, nedjelja – po potrebi. Zavisno o broju prijava način igranja se može mijenjati. Na ovom turniru nema ispadanja. Igra se svaki puta sa drugim partnerom u paru, igraju se kratki setovi od 5 gemova. Nakon što svi odigraju jedan meč ide se u drugi krug i nema ograničenja na broj odigranih mečeva. Prvi dan završavamo u 22h, drugi dan mečeve nastavljamo u 9.00h.

Ostalo: Kotizacija pokriva sudjelovanje u turniru, loptice i domjenak koji će biti u subotu 15.06. Svakom sudioniku na poklon TK Travnjak majica!

Prethodna izdanja turnira:

Travnjak Classic 2018
Travnjak Classic 2017
Travnjak Classic 2016
Travnjak Classic 2015